Ma csak egy szülinaposunk van. Gratulálunk! :)
Boxer-Team (12)


Következö szülinaposok
28/01 mate.zsignar (34)
01/02 Anita74 (46)
01/02 dugo745 (46)

Felhasználó:

Jelszó:


Jegyezd meg!

· Fórum
» Versek
bullet3 Boxer-Team
11 júl : 08:05
Az oldalon nagyon sok a hibás felhasználói bejellenkezés! Aki nem tud belépni az küldjön egy e-mailt és megnézem mi a gond.
bullet3 Zola
04 máj : 16:04
Ezúton kérnék meg mindenkit, aki valamilyen formában fényképet, illetve a weboldal bármely logó ját lementi, és azt sajátjaként akarja felhasználni, az előtte egyeztessen velem. Meg közösségi oldalakon profilképként végkép ne akarjátok felhasználni! Mert megtévesztő és problémák lehetnek belőle. Köszönöm
bullet3 Boxer-Team
27 jan : 04:49
Ma lett 9 éves az oldal.
bullet3 Boxer-Team
01 dec : 07:41
Aki nem tud belépni az oldalra, mert elfelejtette a jelszavát az küldjön egy a es postafiókunkba, hogy tudjak neki segíteni.
bullet3 mlaci74
14 nov : 19:34
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Eladó kölyköt keresek lehetőleg kislányt vágott farokkal!
Ugye itt csak "Rendes" kutya tartók vannak!
bullet3 Boxer-Team
27 máj : 14:27
Kedves Regisztrált tagok!
Aki elfelejtette jelszavát vagy felhasználó nevét az küldjön egy az oldal címére és kérés szerint tetszőlegesre módosítom azt.
bullet3 Boxer-Team
23 nov : 19:20
Ezúton mondanám az illetőnek aki ugyan azt az üzenetet 10 szer küldte be az oldalra, hogy én látom az IP címét, a mobil szolgáltatóját és azt hogy honnan küldte be az üzenetet (területileg)! Neki köszönhetően tiltottam le a hozzászólásokat a fotópályázathoz mert nincs kedvem törölgetni kifelé.
bullet3 Boxer-Team
20 márc : 08:11
A Regisztráció a mai naptól ismételten csak formában lehetséges. Bővebb információ a REGISZTRÁCIÓ menüpontban található!
bullet3 Zola
23 dec : 14:07
A karácsony nem attól lesz tökéletes, hogy nincs egy porszem se a szekrények mögött, tízféle sütit sütünk, és halomban áll a fa alatt az ajándék. Nem lesz jobb az ünnep attól, ha beleszakadsz a házimunkába, hogy aztán az ünnepek alatt holtfáradt legyél! Sem attól, ha mártírként sütsz-főzöl-takarítasz - vásárolsz hetekig. A készülődés lehet az ünnep része. Lehet együtt készülődni és nem attól lesz tökéletes, hogy minden tökéletes, hanem attól, hogy együtt vagyunk a családunkkal és szeretet Boxerünkel. Mindenkinek aki meglátogatta weboldalamat ezúton kívánok Békés Szeretetben és Boxerekben nagyon gazdag Boldog Karácsonyt!
Vendég: 1, Tag: 0 ...

Legnagyobb forgalom 183
(Tag: 0, Vendég: 183) Dátum: 04 aug : 09:46

Tagok: 311
Új tag: menyus
Ma
Összesen: 0
Egyedi: 0

Legtöbb
Összesen: 59790
Egyedi: 43923

Oldal ...
Összesen: 307078
Egyedi: 136237
Üdvözlünk mindenkit a BOXER-TEAM honlapján!
www.boxer-team.hu
Az oldalon mindent megtalálhattok amit a boxerekrõl tudni kell és tudni érdemes.

Problémáitokat és kérdéseiteket a következõ címekre várjuk:E-mail:

Regisztrációval,hirdetéssel,rendeléssel kapcsolatban:
boxer-team@boxer-team.hu

Kutyatartás és nevelés:
szola@boxer-team.hu

Képek feltöltése a képgalériába:
kepfeltoltes@boxer-team.hu

egészségügyi kérdések:
allatorvos@boxer-team.hu

kutyaportré rendelés:
rajz@boxer-team.hu
A BOXER NEM CSAK EGY KUTYA, HANEM ÉLETRE SZÓLÓ BARÁTSÁG!


Pár nappal ezelõtt egy érdekes eset történt meg velem!
Megkértek, hogy nézzek meg egy 8 hónapos Német Boxer kant. Ez még magában nem is meglepõ hisz velük foglakozom nap mint nap, de a helyzete és a viselkedése az ami meglepet engem.
De a történet röviden. Az õzvörös Boxer kiskutya amely a kenneljében járkált fel s alá. Meglátott, és mint a búgócsiga elkezdet pörögni és pánikba esve menekülni a kennel mélyére. Ahogy megfordult és ugatott a két szeme tekintete rám szegezõdött. Abban a pillanatban ember és kutya ugyan azt a helyet foglalta el csak eltérõ gondolatok jártak a fejünkbe. Õ menekülni akart!! Én meg segíteni neki . Elfordultam és a padlóra guggoltam és vártam. Közelebb jött. Megszimatolt, és aztán vissza, viharzott a kennel mélyére a házába. Majd késõbb négyszer ötször elszaladt mellettem majd végül megállt és a padlóra a lábam közelébe feküdt le. Némán ültünk ott egymás mellet, majd sóhajtott és közelebb fészkelõdött hozzám. Végig simítottam a szõrét, és ezzel egy új barátság kezdõdött el köztünk. Innentõl kezdve a kutyát nem ûr töltötte be és a félelem elszivárgott! Az idõ ahogy telt rá vagy 20 percre együtt sétáltunk ki a kennelbõl a gazdi nagy meglepõdésére.hisz Õ NEM tudta kihozni a saját kutyáját a kenelbõl!! Ezt a kis történetet csak azért meséltem el röviden , hogy mindenki, lássa azt hogy egy kutyát nem elég csak tartani. Azzal foglakozni is kell, és törõdni! Ne úgy kezelje õket, senki mint egy tárgyat mert annak beláthatatlan következményei lehetnek. Itt szerencsére jól sült el a történet vége.
Mindenkit arra kérek csak akkor vegyen magához egy kutyát, legyen az akármilyen fajtájú ha van ideje és türelme rá hogy foglakozzon vele. HISZ FELELÕSÉGGEL TARTOZUNK ÉRTE EZT SENKI NE FELEDJE ELL!!


Kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes !


Mielõtt kutyát vennénk magunkhoz gondoljunk bele mit jelen ez a szó: KUTYA. Egy érzõ, szeretõ, hûséges lény mely egész életünkbe hûséges társunk lesz, egy lény mely a legjobb barát, egy lény mely ha szükségünk van rá ott van és megvígasztal, erõsít de ez a lény csak a mi közelünkbe érzi jól magát és szüksége van ránk éppen ezért ne dobjuk el magunktól ha meguntuk, õ nem egy tárgy hanem egy érzõ lény! Gondoljunk bele és ne vegyünk felelõtlenül kutyát, hogy nemsokáraa õ is az utcán kössön ki hisz épp elég már a kidobott kutya! FELELÕSÉGGEL TARTOZUNK ÉRTE! Ha viszont szeretjük és gondoskodunk róla biztosak lehetünk benne ezerszer vissza kapjuk tõle.


WEB:http://boxer-team.hu E-MAIL:boxer-team@boxer-team.hu


Megkérnék Mindenkit! Aki teheti az támogassa anyagilag a
BOXER FAJTA MENTÕ CSOPORTOT!!

Az adományokat ide utalhatod: Noé Állatotthon Alapítvány
Bankszámlaszám: 11710002-20084912
(elkülönített alszámla, a teljes összeget a boxermentésre és a kutyák ellátására fordítják)

Nektek ami jelentéktelennek tûnõ kis adomány, az ezeknek a kutyáknak az életet jelenti!
Egy szebb jövõhöz!!


Segítségeteket az õ nevükben is elõre köszönöm.

Designer : Hossein raD

Oldal létrehozási idő: 0.2142 másodperc, 0.0332 lekérdezési idő.