Köszöntõ
Zola, csütörtök 28 augusztus 2008 - 13:58:25ÜDVÖZLÜNK MINDENKIT A BOXER-TEAM OLDALÁN.


SZIASZTOK! AZ OLDALON EGYES FUNKCIÓ HASZNÁLATÁHOZ, ILLETVE OLDALAK MEGTEKINTÉSÉHEZ BE KELL JELENTKEZNETEK. HA HASZNÁLNI ILLETVE LÁTNI SZERETNÉTEK EZEKET A FUNKCIÓKAT AKKOR KÉRÜNK TITEKET REGISZTRÁLJATOK VAGY LÉPJETEK BE A MÁR AKTIV FELHASZNÁLÓ NEVETEKKEL!


Reméljük, hogy ezen az oldalon mindenki megtalálja amit keres errõl a csodálatos kutyafajtáról.Az oldalon elsõ sorban a saját tapasztalataink, meglátásaink találhatók meg. Na persze némi szakirodalom is helyet kap azért.

Ha esetleg bármilyen kérdésed van akkor nyugodtan írj nekünk.


Elérhetõségeink:

Kérdésekkel kapcsolatban és ha képet szertnél felrakni kedvenc boxered -röl akkor:
boxer-team@boxer-team.hu, kepfeltoltes@boxer-team.hu
e-mail címen tehedted ezt meg.


Ezen az oldalon a boxerokról írjuk le mindazt, amit olvastunk és tapasztalataink alapján megismertünk róluk. Természetesen bemutatjuk saját kutyánkat is. Mindezt amatõr szinten tesszük, hisz nem vagyunk sem szakemberek, sem tenyésztõk. "Csak" állat és boxerbarátok vagyunk!

Mi és barátaink Német Boxer kutyáinkat nem csakúgy, hobbiból tartjuk. Õk családi kutyák, akikkel jókat lehet játszani; labdázni, kötelet húzni, birkózni, csatangolni a patakban, erdõben, réteken és még napestig sorolhatnánk, hogy hol. De ezt most nem tesszük meg, mert nem akarunk ezzel untatni tieteket...

Na persze a sok-sok játék mellett azért dolguk is akad bõven.Itt nem csak a házõrzésre gondolok.

Hisz Õk ugyanakkor hûséges és megbízható munkatársak is számunkra, akik minden váratlan helyzetben és szituációban 100% - osan mellettünk állnak.

A NÉMET BOXER

"A boxer dühös és veszélyes benyomást kelt, ha veszélyt szimatol, bõszülten morog. Ugyanakkor kedves, ragaszkodó, barátságos családtag, nem vesz semmit rossz néven, tûri a gyermekek nyaggatását és a nem nagyon szelíd bánásmódot is.

Azonban: ha a házat és a gazdáját veszélyben látja megszûnik jóindulata. Akkor makacs, hajthatatlan védõjévé válik birodalmának, alig megfékezhetõ és semmitõl sem riad vissza."

(Frank U. Piech)

AZ OLDAL TÁMOGATÓI!
bog 1 bog 2 bog 3 bog 4 bog 5
Oldal létrehozási idő: 0.1389 másodperc, 0.0139 lekérdezési idő.