Ma nincs szülinapos :(

Következö szülinaposok
17/11 QueenieMarlk (38)
17/11 PhoebeBenjamin (37)
22/11 Zola (38)

Felhasználó:

Jelszó:


Jegyezd meg!

[ Regisztráció ]
[ Elfelejtett jelszó? ]

· Fórum
» Versek
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


bullet3 Boxer-Team
11 júl : 08:05
Az oldalon nagyon sok a hibás felhasználói bejellenkezés! Aki nem tud belépni az küldjön egy e-mailt és megnézem mi a gond.
bullet3 Zola
04 máj : 16:04
Ezúton kérnék meg mindenkit, aki valamilyen formában fényképet, illetve a weboldal bármely logó ját lementi, és azt sajátjaként akarja felhasználni, az előtte egyeztessen velem. Meg közösségi oldalakon profilképként végkép ne akarjátok felhasználni! Mert megtévesztő és problémák lehetnek belőle. Köszönöm
bullet3 Boxer-Team
27 jan : 04:49
Ma lett 9 éves az oldal.
bullet3 Boxer-Team
01 dec : 07:41
Aki nem tud belépni az oldalra, mert elfelejtette a jelszavát az küldjön egy a es postafiókunkba, hogy tudjak neki segíteni.
bullet3 mlaci74
14 nov : 19:34
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Eladó kölyköt keresek lehetőleg kislányt vágott farokkal!
Ugye itt csak "Rendes" kutya tartók vannak!
bullet3 Boxer-Team
27 máj : 14:27
Kedves Regisztrált tagok!
Aki elfelejtette jelszavát vagy felhasználó nevét az küldjön egy az oldal címére és kérés szerint tetszőlegesre módosítom azt.
bullet3 Boxer-Team
23 nov : 19:20
Ezúton mondanám az illetőnek aki ugyan azt az üzenetet 10 szer küldte be az oldalra, hogy én látom az IP címét, a mobil szolgáltatóját és azt hogy honnan küldte be az üzenetet (területileg)! Neki köszönhetően tiltottam le a hozzászólásokat a fotópályázathoz mert nincs kedvem törölgetni kifelé.
bullet3 Boxer-Team
20 márc : 08:11
A Regisztráció a mai naptól ismételten csak formában lehetséges. Bővebb információ a REGISZTRÁCIÓ menüpontban található!
bullet3 Zola
23 dec : 14:07
A karácsony nem attól lesz tökéletes, hogy nincs egy porszem se a szekrények mögött, tízféle sütit sütünk, és halomban áll a fa alatt az ajándék. Nem lesz jobb az ünnep attól, ha beleszakadsz a házimunkába, hogy aztán az ünnepek alatt holtfáradt legyél! Sem attól, ha mártírként sütsz-főzöl-takarítasz - vásárolsz hetekig. A készülődés lehet az ünnep része. Lehet együtt készülődni és nem attól lesz tökéletes, hogy minden tökéletes, hanem attól, hogy együtt vagyunk a családunkkal és szeretet Boxerünkel. Mindenkinek aki meglátogatta weboldalamat ezúton kívánok Békés Szeretetben és Boxerekben nagyon gazdag Boldog Karácsonyt!
Vendég: 1, Tag: 0 ...

Legnagyobb forgalom 183
(Tag: 0, Vendég: 183) Dátum: 04 aug : 09:46

Tagok: 307
Új tag: Kalmár Martin
Ma
Összesen: 12
Egyedi: 7

Legtöbb
Összesen: 53529
Egyedi: 39107

Oldal ...
Összesen: 300089
Egyedi: 131250
Zola, csütörtök 28 augusztus 2008 - 13:58:25ÜDVÖZLÜNK MINDENKIT A BOXER-TEAM OLDALÁN.


SZIASZTOK! AZ OLDALON EGYES FUNKCIÓ HASZNÁLATÁHOZ, ILLETVE OLDALAK MEGTEKINTÉSÉHEZ BE KELL JELENTKEZNETEK. HA HASZNÁLNI ILLETVE LÁTNI SZERETNÉTEK EZEKET A FUNKCIÓKAT AKKOR KÉRÜNK TITEKET REGISZTRÁLJATOK VAGY LÉPJETEK BE A MÁR AKTIV FELHASZNÁLÓ NEVETEKKEL!


Reméljük, hogy ezen az oldalon mindenki megtalálja amit keres errõl a csodálatos kutyafajtáról.Az oldalon elsõ sorban a saját tapasztalataink, meglátásaink találhatók meg. Na persze némi szakirodalom is helyet kap azért.

Ha esetleg bármilyen kérdésed van akkor nyugodtan írj nekünk.


Elérhetõségeink:

Kérdésekkel kapcsolatban és ha képet szertnél felrakni kedvenc boxered -röl akkor:
boxer-team@boxer-team.hu, kepfeltoltes@boxer-team.hu
e-mail címen tehedted ezt meg.


Ezen az oldalon a boxerokról írjuk le mindazt, amit olvastunk és tapasztalataink alapján megismertünk róluk. Természetesen bemutatjuk saját kutyánkat is. Mindezt amatõr szinten tesszük, hisz nem vagyunk sem szakemberek, sem tenyésztõk. "Csak" állat és boxerbarátok vagyunk!

Mi és barátaink Német Boxer kutyáinkat nem csakúgy, hobbiból tartjuk. Õk családi kutyák, akikkel jókat lehet játszani; labdázni, kötelet húzni, birkózni, csatangolni a patakban, erdõben, réteken és még napestig sorolhatnánk, hogy hol. De ezt most nem tesszük meg, mert nem akarunk ezzel untatni tieteket...

Na persze a sok-sok játék mellett azért dolguk is akad bõven.Itt nem csak a házõrzésre gondolok.

Hisz Õk ugyanakkor hûséges és megbízható munkatársak is számunkra, akik minden váratlan helyzetben és szituációban 100% - osan mellettünk állnak.

A NÉMET BOXER

"A boxer dühös és veszélyes benyomást kelt, ha veszélyt szimatol, bõszülten morog. Ugyanakkor kedves, ragaszkodó, barátságos családtag, nem vesz semmit rossz néven, tûri a gyermekek nyaggatását és a nem nagyon szelíd bánásmódot is.

Azonban: ha a házat és a gazdáját veszélyben látja megszûnik jóindulata. Akkor makacs, hajthatatlan védõjévé válik birodalmának, alig megfékezhetõ és semmitõl sem riad vissza."

(Frank U. Piech)

AZ OLDAL TÁMOGATÓI!

Designer : Hossein raD

Oldal létrehozási idő: 0.1133 másodperc, 0.0240 lekérdezési idő.