Ma nincs szülinapos :(

Következö szülinaposok
21/09 SERGEI&STUKOV (32)
23/09 RottekBrigitta (2)
24/09 Vera (56)

Felhasználó:

Jelszó:


Jegyezd meg!

· Fórum
» Versek
bullet3 Boxer-Team
11 júl : 08:05
Az oldalon nagyon sok a hibás felhasználói bejellenkezés! Aki nem tud belépni az küldjön egy e-mailt és megnézem mi a gond.
bullet3 Zola
04 máj : 16:04
Ezúton kérnék meg mindenkit, aki valamilyen formában fényképet, illetve a weboldal bármely logó ját lementi, és azt sajátjaként akarja felhasználni, az előtte egyeztessen velem. Meg közösségi oldalakon profilképként végkép ne akarjátok felhasználni! Mert megtévesztő és problémák lehetnek belőle. Köszönöm
bullet3 Boxer-Team
27 jan : 04:49
Ma lett 9 éves az oldal.
bullet3 Boxer-Team
01 dec : 07:41
Aki nem tud belépni az oldalra, mert elfelejtette a jelszavát az küldjön egy a es postafiókunkba, hogy tudjak neki segíteni.
bullet3 mlaci74
14 nov : 19:34
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Eladó kölyköt keresek lehetőleg kislányt vágott farokkal!
Ugye itt csak "Rendes" kutya tartók vannak!
bullet3 Boxer-Team
27 máj : 14:27
Kedves Regisztrált tagok!
Aki elfelejtette jelszavát vagy felhasználó nevét az küldjön egy az oldal címére és kérés szerint tetszőlegesre módosítom azt.
bullet3 Boxer-Team
23 nov : 19:20
Ezúton mondanám az illetőnek aki ugyan azt az üzenetet 10 szer küldte be az oldalra, hogy én látom az IP címét, a mobil szolgáltatóját és azt hogy honnan küldte be az üzenetet (területileg)! Neki köszönhetően tiltottam le a hozzászólásokat a fotópályázathoz mert nincs kedvem törölgetni kifelé.
bullet3 Boxer-Team
20 márc : 08:11
A Regisztráció a mai naptól ismételten csak formában lehetséges. Bővebb információ a REGISZTRÁCIÓ menüpontban található!
bullet3 Zola
23 dec : 14:07
A karácsony nem attól lesz tökéletes, hogy nincs egy porszem se a szekrények mögött, tízféle sütit sütünk, és halomban áll a fa alatt az ajándék. Nem lesz jobb az ünnep attól, ha beleszakadsz a házimunkába, hogy aztán az ünnepek alatt holtfáradt legyél! Sem attól, ha mártírként sütsz-főzöl-takarítasz - vásárolsz hetekig. A készülődés lehet az ünnep része. Lehet együtt készülődni és nem attól lesz tökéletes, hogy minden tökéletes, hanem attól, hogy együtt vagyunk a családunkkal és szeretet Boxerünkel. Mindenkinek aki meglátogatta weboldalamat ezúton kívánok Békés Szeretetben és Boxerekben nagyon gazdag Boldog Karácsonyt!
Vendég: 1, Tag: 0 ...

Legnagyobb forgalom 183
(Tag: 0, Vendég: 183) Dátum: 04 aug : 09:46

Tagok: 310
Új tag: GYTIBOR
Ma
Összesen: 9
Egyedi: 8

Legtöbb
Összesen: 58231
Egyedi: 42718

Oldal ...
Összesen: 305395
Egyedi: 134993
Táplálkozás!
Ott ül Ön elõtt a kis boxere, a kicsi túlméretezett bundája már megint lecsúszott a lábáig. De ne féljen, minden a legnagyobb rendben van! Amire szüksége van: törõdés, sok alvás és megfelelõ megfelelõ táplálkozás. Ha rápillant, megtanulhatja a boxertartók elsõ szabályát: " ne hagyja magát megpuhítani!"


Fontos az etetési terv!
Tartsa be pontosan a tenyésztõtöl kapott etetési tervet! A kiskutya most elég izgatott a hely- és falkaváltoztatás miatt, ezért ne változtason még az étrendjén vagy etetési idején!


Mivel etessük?


Ha a kiskutya hozzászokott önökhöz és új környezetéhez (az emésztõ rendszere is), akkor lassan alkazdheti megváltoztatni a régi rendszert. De gondoljon rá: a kölyöknek kölyök eledel kell, nem felnõt és semmi esetre sem asztali maradék! Az emberi étel a kiskutya számára túl sós, csak felpuffasztaná, és meghízna tõle a kiskutya.Meg kell tanítani neki hogy melyik az õ tálja, és hogy meik az Öné, és Én nem eszek a tidbõl, Te se egyél az enyémbõl. Ha nem eteti az asztalról akkor soha nem lesz belõle éhenkórász.


Fontos:


Soha ne adjon a kiskutyának csontot! Rágcsálni jó valamilyen botocska vagy régi cipõ.

Legyen a kiskutyának mindig fris vize. Szükség van jutalomfalatokra is. Bonbon és csokoládé nem jó erre a célra,viszont széles választékban lehet kapni speciális jutalomfalatokat! A fajtának és kornak megfelelõ eledellel táplája, de ne kényeztesse el, és ne kényszerítsen rá semmit sem.
Designer : Hossein raD

Oldal létrehozási idő: 0.0905 másodperc, 0.0172 lekérdezési idő.