A kölyök és a fiatal kutya
Táplálkozás!
Ott ül Ön elõtt a kis boxere, a kicsi túlméretezett bundája már megint lecsúszott a lábáig. De ne féljen, minden a legnagyobb rendben van! Amire szüksége van: törõdés, sok alvás és megfelelõ megfelelõ táplálkozás. Ha rápillant, megtanulhatja a boxertartók elsõ szabályát: " ne hagyja magát megpuhítani!"


Fontos az etetési terv!
Tartsa be pontosan a tenyésztõtöl kapott etetési tervet! A kiskutya most elég izgatott a hely- és falkaváltoztatás miatt, ezért ne változtason még az étrendjén vagy etetési idején!


Mivel etessük?


Ha a kiskutya hozzászokott önökhöz és új környezetéhez (az emésztõ rendszere is), akkor lassan alkazdheti megváltoztatni a régi rendszert. De gondoljon rá: a kölyöknek kölyök eledel kell, nem felnõt és semmi esetre sem asztali maradék! Az emberi étel a kiskutya számára túl sós, csak felpuffasztaná, és meghízna tõle a kiskutya.Meg kell tanítani neki hogy melyik az õ tálja, és hogy meik az Öné, és Én nem eszek a tidbõl, Te se egyél az enyémbõl. Ha nem eteti az asztalról akkor soha nem lesz belõle éhenkórász.


Fontos:


Soha ne adjon a kiskutyának csontot! Rágcsálni jó valamilyen botocska vagy régi cipõ.

Legyen a kiskutyának mindig fris vize. Szükség van jutalomfalatokra is. Bonbon és csokoládé nem jó erre a célra,viszont széles választékban lehet kapni speciális jutalomfalatokat! A fajtának és kornak megfelelõ eledellel táplája, de ne kényeztesse el, és ne kényszerítsen rá semmit sem.bog 1 bog 2 bog 3 bog 4 bog 5
Oldal létrehozási idő: 0.1045 másodperc, 0.0148 lekérdezési idő.