Ma nincs szülinapos :(

Következö szülinaposok
21/09 SERGEI&STUKOV (32)
23/09 RottekBrigitta (2)
24/09 Vera (56)

Felhasználó:

Jelszó:


Jegyezd meg!

· Fórum
» Versek
bullet3 Boxer-Team
11 júl : 08:05
Az oldalon nagyon sok a hibás felhasználói bejellenkezés! Aki nem tud belépni az küldjön egy e-mailt és megnézem mi a gond.
bullet3 Zola
04 máj : 16:04
Ezúton kérnék meg mindenkit, aki valamilyen formában fényképet, illetve a weboldal bármely logó ját lementi, és azt sajátjaként akarja felhasználni, az előtte egyeztessen velem. Meg közösségi oldalakon profilképként végkép ne akarjátok felhasználni! Mert megtévesztő és problémák lehetnek belőle. Köszönöm
bullet3 Boxer-Team
27 jan : 04:49
Ma lett 9 éves az oldal.
bullet3 Boxer-Team
01 dec : 07:41
Aki nem tud belépni az oldalra, mert elfelejtette a jelszavát az küldjön egy a es postafiókunkba, hogy tudjak neki segíteni.
bullet3 mlaci74
14 nov : 19:34
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Eladó kölyköt keresek lehetőleg kislányt vágott farokkal!
Ugye itt csak "Rendes" kutya tartók vannak!
bullet3 Boxer-Team
27 máj : 14:27
Kedves Regisztrált tagok!
Aki elfelejtette jelszavát vagy felhasználó nevét az küldjön egy az oldal címére és kérés szerint tetszőlegesre módosítom azt.
bullet3 Boxer-Team
23 nov : 19:20
Ezúton mondanám az illetőnek aki ugyan azt az üzenetet 10 szer küldte be az oldalra, hogy én látom az IP címét, a mobil szolgáltatóját és azt hogy honnan küldte be az üzenetet (területileg)! Neki köszönhetően tiltottam le a hozzászólásokat a fotópályázathoz mert nincs kedvem törölgetni kifelé.
bullet3 Boxer-Team
20 márc : 08:11
A Regisztráció a mai naptól ismételten csak formában lehetséges. Bővebb információ a REGISZTRÁCIÓ menüpontban található!
bullet3 Zola
23 dec : 14:07
A karácsony nem attól lesz tökéletes, hogy nincs egy porszem se a szekrények mögött, tízféle sütit sütünk, és halomban áll a fa alatt az ajándék. Nem lesz jobb az ünnep attól, ha beleszakadsz a házimunkába, hogy aztán az ünnepek alatt holtfáradt legyél! Sem attól, ha mártírként sütsz-főzöl-takarítasz - vásárolsz hetekig. A készülődés lehet az ünnep része. Lehet együtt készülődni és nem attól lesz tökéletes, hogy minden tökéletes, hanem attól, hogy együtt vagyunk a családunkkal és szeretet Boxerünkel. Mindenkinek aki meglátogatta weboldalamat ezúton kívánok Békés Szeretetben és Boxerekben nagyon gazdag Boldog Karácsonyt!
Vendég: 1, Tag: 0 ...

Legnagyobb forgalom 183
(Tag: 0, Vendég: 183) Dátum: 04 aug : 09:46

Tagok: 310
Új tag: GYTIBOR
Ma
Összesen: 9
Egyedi: 8

Legtöbb
Összesen: 58231
Egyedi: 42718

Oldal ...
Összesen: 305395
Egyedi: 134993
Boxer-Team, szerda 20 február 2008 - 10:01:16

Elõtte Gondolja át!


Aki boxert szeretne, az tudja, mit akar. A Boxer sohasem volt divatkutya. Még mielõtt döntene,tegye fel a kérdést: mindenképpen boxert akar?
A boxer nem egyszerûen csak egy kutya. A boxer megosztja az embereket: a legtöbben mindig gyanakvóan fogják kezelni Önt és kutyáját. NEM ÉR SEMMIT A "NE FÉLJEN, NEM HARAP! kijelentés sem.
Az elõítéletekkel szemben az igazság ritkán gyõz sajnos. Ennél csak azok a rosszabbak, akik Önt és kutyájával együtt nyilvános veszélyforrásnak titulálják, és azonnal pánikba esnek. Végül a Boxer nélküli rajongók! Már messzirõl megrohamoznak minden boxert, és alapos "dögönyözésnek" teszik ki. Ilyen emberekre is kell, hogy idõt szakítson, és a kutyája is. Mint látja a boxert senki sem magának vásárolja. Ebben részt vállal a környezete is. elõször is önmagát és környezetét vizsgálja meg. Tisztázza, hogy megengedett-e egyáltalán a kutyatartás a lakásban, és ha igen, akkor ez nagykutyára is vonatkozik-e. A boxerek tulajdonságainak köszönhetõen kitûnõ városi kutyák, de nem mindenki szereti õket. Ha kell, beszélje meg a dolgot még egyszer a családjával!
Tíz kérdés,amit Boxer vásárlása elõtt tisztázni kell!


1, Mindenképpen boxert akar?

2, Szabad a lakásban boxert tartani?
(boxerek nagy kutyának számítanak,amelyekre különleges elõírások vonatkoznak - lakóhelyi szabályozások eltérõek lehetnek.)

3, Mindenki egyetért önnel a családban?
(a rokonszenvet nem lehet kierõszakolni,a kutyája viszont keresni fogja.)

4, Van valaki, aki majdnem mindig tud törõdni a kutyával?
(8 óra egyedüllét minden kiskutyának büntetés.)

5, Viszonylag rendezett körülmények között folyik az élete, és elhatározta, hogy az ezt követõ 10 évben nem fogja megváltoztatni?

6, Készen áll arra, hogy kutyája érdekében lemondjon bizonyos dolgokról, utazásokról?

7, Van a környezetében olyan hely, ahol kutyája meg tudja oldani kis- és nagy dolgait?

8, Tisztában van vele, hogy egy boxer havonta mintegy öt - tizenötezer forintba kerül?

9, Gondoljon rá, hogy kutyája egyszer megbetegedhet, és akkor mihamarabb orvoshoz kell vinnie!

10, Boxert venni annyit jelent, mint örökbe fogadni, jó és rossz napokon együtt lenni vele. Ön készen áll erre?

Designer : Hossein raD

Oldal létrehozási idő: 0.0750 másodperc, 0.0110 lekérdezési idő.