Ma nincs szülinapos :(

Következö szülinaposok
21/09 SERGEI&STUKOV (32)
23/09 RottekBrigitta (2)
24/09 Vera (56)

Felhasználó:

Jelszó:


Jegyezd meg!

· Fórum
» Versek
bullet3 Boxer-Team
11 júl : 08:05
Az oldalon nagyon sok a hibás felhasználói bejellenkezés! Aki nem tud belépni az küldjön egy e-mailt és megnézem mi a gond.
bullet3 Zola
04 máj : 16:04
Ezúton kérnék meg mindenkit, aki valamilyen formában fényképet, illetve a weboldal bármely logó ját lementi, és azt sajátjaként akarja felhasználni, az előtte egyeztessen velem. Meg közösségi oldalakon profilképként végkép ne akarjátok felhasználni! Mert megtévesztő és problémák lehetnek belőle. Köszönöm
bullet3 Boxer-Team
27 jan : 04:49
Ma lett 9 éves az oldal.
bullet3 Boxer-Team
01 dec : 07:41
Aki nem tud belépni az oldalra, mert elfelejtette a jelszavát az küldjön egy a es postafiókunkba, hogy tudjak neki segíteni.
bullet3 mlaci74
14 nov : 19:34
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Eladó kölyköt keresek lehetőleg kislányt vágott farokkal!
Ugye itt csak "Rendes" kutya tartók vannak!
bullet3 Boxer-Team
27 máj : 14:27
Kedves Regisztrált tagok!
Aki elfelejtette jelszavát vagy felhasználó nevét az küldjön egy az oldal címére és kérés szerint tetszőlegesre módosítom azt.
bullet3 Boxer-Team
23 nov : 19:20
Ezúton mondanám az illetőnek aki ugyan azt az üzenetet 10 szer küldte be az oldalra, hogy én látom az IP címét, a mobil szolgáltatóját és azt hogy honnan küldte be az üzenetet (területileg)! Neki köszönhetően tiltottam le a hozzászólásokat a fotópályázathoz mert nincs kedvem törölgetni kifelé.
bullet3 Boxer-Team
20 márc : 08:11
A Regisztráció a mai naptól ismételten csak formában lehetséges. Bővebb információ a REGISZTRÁCIÓ menüpontban található!
bullet3 Zola
23 dec : 14:07
A karácsony nem attól lesz tökéletes, hogy nincs egy porszem se a szekrények mögött, tízféle sütit sütünk, és halomban áll a fa alatt az ajándék. Nem lesz jobb az ünnep attól, ha beleszakadsz a házimunkába, hogy aztán az ünnepek alatt holtfáradt legyél! Sem attól, ha mártírként sütsz-főzöl-takarítasz - vásárolsz hetekig. A készülődés lehet az ünnep része. Lehet együtt készülődni és nem attól lesz tökéletes, hogy minden tökéletes, hanem attól, hogy együtt vagyunk a családunkkal és szeretet Boxerünkel. Mindenkinek aki meglátogatta weboldalamat ezúton kívánok Békés Szeretetben és Boxerekben nagyon gazdag Boldog Karácsonyt!
Vendég: 1, Tag: 0 ...

Legnagyobb forgalom 183
(Tag: 0, Vendég: 183) Dátum: 04 aug : 09:46

Tagok: 310
Új tag: GYTIBOR
Ma
Összesen: 9
Egyedi: 8

Legtöbb
Összesen: 58231
Egyedi: 42718

Oldal ...
Összesen: 305395
Egyedi: 134993
MIT ÉR A BOXER, HA FEHÉR?


A boxer „hivatalos” színe a sárga, valamint a csíkos (a standard megfogalmazása szerint „csíkozott”, mire a rosszmájú szerzô megkérdezi: jójó, csíkozott, de most mit csinál?). A sárga színnek különbözô árnyalatai lehetnek a világossárgától egészen a ôz vörösig, de a vörösessárga a legkedveltebb. (A maszk fekete.) A csíkos változatok a fentiek szerint sárga alapon sötét vagy fekete csíkozásúak. A fehér jegyeket megengedi a standard, sôt ezek alkalomadtán kifejezetten látványosak lehetnek.

Mi a helyzet azonban a fehér színnel?

Nos, errôl rendszerint hallgat a fáma, még a standard sem nagyon emlegeti ezt a változatot. A laikus mindenesetre nem érti, hogy miért az általános ellenôrzés a fehér boxerekkel szemben.

A dolog háttere egyszerû. Annak idején az egyik bulldog, amelyet a fajta kitenyésztése során használtak, teljesen fehér volt. Így már könnyû elképzelni, hogy – az öröklôdés törvényének megfelelôen – eleinte sok fehér vagy majdnem fehér boxer kölyök született. Hogy csökkentsék a fehér kölykök születésének a valószínûségét, sohasem pároztattak fehér szülôkkel. De sokan még ennél is továbbmentek, és a fehér kölyköket születésük után nyomban elpusztították.

No persze ennek ellenére mind a mai napig elôfordul, hogy fehér boxer születik. Néhányuk gazdára akad, családi kedvenc lesz belôle. Hiszen fehér boxer kutyánk ugyanolyan elbûvölô tud lenni, mint bármely más színû fajtatársa. Típusos példánynak viszont mégsem tekinthetô, mint ahogy egy sima szôrû uszkár, egy hosszú lábú tacskó és egy bullterrier alkatú agár sem. Fehér boxerünk tehát hiába „próbálkozik”, soha nem lesz díjnyertes.

Ettôl még azonban a világ egyik legjobb, legnagyszerûbb kutyája lehet!Designer : Hossein raD

Oldal létrehozási idő: 0.0783 másodperc, 0.0106 lekérdezési idő.