Ma nincs szülinapos :(

Következö szülinaposok
28/02 She Wolf (30)
02/03 Tubákos Iván (57)
03/03 Eors10 (45)

Felhasználó:

Jelszó:


Jegyezd meg!

· Fórum
» Versek
bullet3 Boxer-Team
11 júl : 08:05
Az oldalon nagyon sok a hibás felhasználói bejellenkezés! Aki nem tud belépni az küldjön egy e-mailt és megnézem mi a gond.
bullet3 Zola
04 máj : 16:04
Ezúton kérnék meg mindenkit, aki valamilyen formában fényképet, illetve a weboldal bármely logó ját lementi, és azt sajátjaként akarja felhasználni, az előtte egyeztessen velem. Meg közösségi oldalakon profilképként végkép ne akarjátok felhasználni! Mert megtévesztő és problémák lehetnek belőle. Köszönöm
bullet3 Boxer-Team
27 jan : 04:49
Ma lett 9 éves az oldal.
bullet3 Boxer-Team
01 dec : 07:41
Aki nem tud belépni az oldalra, mert elfelejtette a jelszavát az küldjön egy a es postafiókunkba, hogy tudjak neki segíteni.
bullet3 mlaci74
14 nov : 19:34
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Eladó kölyköt keresek lehetőleg kislányt vágott farokkal!
Ugye itt csak "Rendes" kutya tartók vannak!
bullet3 Boxer-Team
27 máj : 14:27
Kedves Regisztrált tagok!
Aki elfelejtette jelszavát vagy felhasználó nevét az küldjön egy az oldal címére és kérés szerint tetszőlegesre módosítom azt.
bullet3 Boxer-Team
23 nov : 19:20
Ezúton mondanám az illetőnek aki ugyan azt az üzenetet 10 szer küldte be az oldalra, hogy én látom az IP címét, a mobil szolgáltatóját és azt hogy honnan küldte be az üzenetet (területileg)! Neki köszönhetően tiltottam le a hozzászólásokat a fotópályázathoz mert nincs kedvem törölgetni kifelé.
bullet3 Boxer-Team
20 márc : 08:11
A Regisztráció a mai naptól ismételten csak formában lehetséges. Bővebb információ a REGISZTRÁCIÓ menüpontban található!
bullet3 Zola
23 dec : 14:07
A karácsony nem attól lesz tökéletes, hogy nincs egy porszem se a szekrények mögött, tízféle sütit sütünk, és halomban áll a fa alatt az ajándék. Nem lesz jobb az ünnep attól, ha beleszakadsz a házimunkába, hogy aztán az ünnepek alatt holtfáradt legyél! Sem attól, ha mártírként sütsz-főzöl-takarítasz - vásárolsz hetekig. A készülődés lehet az ünnep része. Lehet együtt készülődni és nem attól lesz tökéletes, hogy minden tökéletes, hanem attól, hogy együtt vagyunk a családunkkal és szeretet Boxerünkel. Mindenkinek aki meglátogatta weboldalamat ezúton kívánok Békés Szeretetben és Boxerekben nagyon gazdag Boldog Karácsonyt!
Vendég: 2, Tag: 0 ...

Legnagyobb forgalom 183
(Tag: 0, Vendég: 183) Dátum: 04 aug : 09:46

Tagok: 311
Új tag: menyus
Ma
Összesen: 6
Egyedi: 6

Legtöbb
Összesen: 60282
Egyedi: 44301

Oldal ...
Összesen: 307554
Egyedi: 136596
Zola, kedd 21 november 2017 - 14:30:11Üdvözöljük a Boxer-Team honlapján!
Welcome to Boxer-Team our site!


Ez a honlap azért jött létre, hogy bemutathassuk Önnek a Német Boxer-t ezt a csodálatos kutyát, mint fajtát!Az oldalon minden megtalálható, amit eme csodálatos kutya fajtáról tudni lehet és érdemes. Legyen az szó a megfelelõ kölyök kiválasztásáról, hogy kitõl és honnan vásároljunk kiskutyát. Tartásáról, etetésérõl, egészségügyi gondról vagy a nevelésérõl (kiképzésérõl). Reméljük, mindenki megtalálja az oldalon azt az információt, amit keres.Esetlegesen felmerülõ kérdésekre szívesen válaszolunk.
Boxer legenda!


A teremtés ötödik napján történt. Miután Isten megteremtette az összes állatot, neki látott, hogy minden jövendõbeli kutyafajtából alkosson egy-egy példányt. Voltak ott nagyok és kicsik, hosszú szõrûek, bozontosak és rövidszõrûek, feketék, fehérek, foltosak és csíkosak, röviden - minden, amit az ember csak kívánhat.Már minden kutya készen volt. Isten szeretettel nézegette õket, és azt mondta: "Olyan választék van, amit az összes többi állat együttvéve sem nyújthat. De hogy minderre feltegyem a koronát, most olyan kutyát fogok alkotni, amelyben erõ és nemesség, gyorsaság és bátorság egyesül, jólelkûséggel párosulva."Vette az anyagot és megformázta belõle a boxert. Ugyanúgy nézett ki mint a mai boxerünk, csak a feje nem különbözött lényegesen a többi kutyáétól. Isten örült és azt mondta: "Ez itt tényleg minden várakozáson felül jól sikeredett, elõször félreteszem, mert még lágy és könnyen károsodhat."A boxer hallotta ezt, és magasra tartotta a fejét, hiszen neki kellett a legszebbnek lenni mind közül. Azt sem tartotta magához méltónak, hogy a többi kutya elismeréséért és tiszteletéért hízelegjen. A kis kutyafajták egyet is értettek ezzel, és a boxert az õt megilletõ csodálattal fogadták.Nem úgy a nagyok. Bosszantotta õket, hogy a csupán közepes nagyságú boxer felülmúlja õket. Elõször haragos morgás hallatszott, aztán szidalmak is röpködtek, és - láttak már ilyet! - a boxer dühösen ráugrott ellenfeleire. De mi történt?! Elfelejtette, hogy az orra még lágy, mert az lett kész utoljára. A pofáját összenyomták, és amikor a jó Isten elszakította ellenfeleitõl, a baj már megtörtént. Isten nevetett, és azt mondta: "Maradj az idõk végezetéig olyan, amilyen most vagy." Így is lett.


Köszönjük hogy a látogatásával megtisztelte honlapunkat!


Az oldalt üzemelteti és szerkesztik .: Sebõk Zoltán és Sebõk Petra


boxer-team@boxer-team.hu|

Designer : Hossein raD

Oldal létrehozási idő: 0.1043 másodperc, 0.0205 lekérdezési idő.