KUTYAHOROSZKÓP
Zola, hétfő 15 március 2010 - 10:21:43

Elõfordult már veled, hogy nem értetted a kiskutyád viselkedését? Ha tudod, hogy mikor született, horoszkópunk segíthet.KOS (március 21-április 20)

* Uralkodó bolygó: Mars
* Jellemzõ tulajdonságok: Elkötelezettség, Bizalom
* Tehetséges a múlt rossz dolgainak elfeledtetésében, szívünk összetörésében
* Karakter: aktív és energetikus,
* Szerencsenap: Kedd
* Összeillik az alábbi csillagjegyekkel: Oroszlán, Nyilas

„ÉN VAGYOK AZ ELSÕ!”– csak hogy tudd, õ ezt gondolja. A Kos az elsõ jegy a csillagképek közül, a született vezetõk jegye. A következõket kérjük, olvasd fel a kutyádnak! A természetes viselkedésed és életerõd tesz igazi vezetõvé, és hogy az is maradhass. Szükséged van térre, szabad idõre, elég sokra a többiekhez képest. Szeretsz több ember közelében is tevékenykedni, ezért a végzeted, hogy idõnként eltünedezz (akár a szomszédhoz). Idõnként azért ne feledj hazamenni, mert várnak rád! Emlékezz arra is, hogy maga Hudini is a kos jegyében született, te pedig születésedtõl tudod az összes titkát. Gyorsan tanulsz, büszke és ambiciózus vagy, hisz minden szituációban, minden elképzelhetõ helyen és idõben képes vagy megszerettetni magad bárkivel. De figyelmeztetlek! Nagyon fontos hogy azok ott körülötted sose tudják meg, ki is fogja igazából a pórázt, különben vége a kényelmes életednek, és uralkodni próbálnak majd feletted. A lényeg, hogy ne csak azt tudd biztosan, hogy mi a jó neked, hanem azt is, hogy mi a jó a gazdidnak! Azt, hogy merre mentek, a bizonyos rángatásos háború elvesztésért vagy te olyan hûséges és megbízható társ. Habár szívedet könnyû megdobbantani, mégsem mutatod ki túl könnyen. Ha ifjú úr lennél, viselkedj is úgy, mert a gazdi lába nem éppen a következõ hölgy, akinek udvarolnod kéne. Élvezd ki az életedet, nagy csábító hírében állsz majd. Minden sarkon, minden oszlopon új szerelem üti fel a fejét, még akkor is, ha ezek egymástól csak pár méterre találhatók. Ha nem akarsz haza állítani a gyerekekkel, akkor a sétáltatás alkalmával eszedbe se jusson kibújni a gazdi keze alól! Akárhogy is történik, az igazi szerelem egy olyan egyén lesz, aki a mérleg jegyében született. A körülötted élõk hamar felfedezik, hogy nem vagy oda az elõre megszervezett dolgok átalakításáért. Gondolj csak bele! A napi étkezések, sétáltatások idejét annyira megszoktad már, hogy teljesen kiborulsz, ha elfelejtkeznek róla, vagy ha foglalt a kedvenc széked, amiben heverészni szoktál. Talán ezek kényszerítenek téged az állandó eltûnésre, ami gazdáidat igazán kiborítja. Dolgoznod kell azon, hogy sokkal rugalmasabb legyél, mint most.


BiKA (április 21-május 21)

* Uralkodó bolygó: Vénusz
* Jellemzõ tulajdonságok: jószívû, akaratos, rendületlen
* Tehetséges az „éneklésben”
* Karakter: Erõteljes
* Szerencsenap: Péntek
* Összeillik az alábbi csillagjegyekkel: Szûz, Rák, Bak

A bika csillagjegy szülötteit egyfajta belsõ erõ, határozottság jellemzi (amit mások egyszerûen csak makacsságnak neveznek). Eme tulajdonság(ok) segítenek neked, hogy mindig megkaphasd amire vágysz, legyen ez akár egy játék, mint a bújócskázás, vagy az „eldobják, visszahozod” játék. Gazdáid hamar észreveszik, nem vagy egy kölyök, akit csak úgy félvállról lehet venni. Neked semmi sem lehet elég gyors. Saját dolgaidat maximális sebességen végzed, senki sem képes követni téged. Éppen ez a türelmetlen, rohanó életed miatt jobb, ha a gazdik vidéken laknak, a városi élet kemény, fuldokolsz a bezártságtól. Hiába a szerelem bolygója vezérel, mégsem esel olyan könnyen a szerelem rabságába. A legnagyobb hibád az, hogy képtelen vagy békésen elüldögélni más kutyák társaságában (hiába gondolod úgy, hogy egy hibád sincs. Az energiatúltengésed idegesíti a többi kutyát, ezért verekedsz olyan gyakran. Éppen ezért, ha meglátsz egy másik ebet, ideje mondogatnod: „távolságot fogok tartani”. Az elõbb említettem, hogy nehezen esel szerelembe, de van valami, amit világ életedben imádni fogsz, ez pedig az éneklés (akkor is, ha mások ezt bárminek neveznék, csak éneklésnek nem). A kezdeti próbálkozások meglephetnek némelyeket, és ha egyszer bátorítást kapsz, igazán nagy elõadó válhat belõled! Neked nem kell a teliholdra várni, elég a rádió, a tv, vagy bárki dúdolása, és máris tökéletesen kiegészítitek egymást. A családod jobban tenné, ha elfogadná ezt, és gyakorolna veled, hisz a zene a szíved mélyébõl ered. Ha a következõkben lassabbra veszed a tempót, akkor a gazdiknak lehet, hogy lesz ideje megjutalmazni téged egy finom falattal, nem pedig csak utánad loholnak a parkban. Rengeteg lehetõséged kínálkozik majd, amiket használj ki, mert minden pillanat csodás lehet az életedben (egy szundikálás, a nap melege, az utcalámpák hideg fénye mellett).


IKREK (május 22-június 21)

* Uralkodó bolygó: Merkúr
* Jellemzõ tulajdonságok: fantáziadús, kifejezõ, nyugtalan
* Tehetséges az alábbiakban: feltalálás
* Karakter: hálás, energikus, éber
* Szerencsenap: szerda
* Összeillik az alábbi csillagjegyekkel: Vízöntõ, Mérleg

Az életcélod, hogy annyi elfoglaltságot találj az életedben, ami kimeríti túláradó energiáidat. Kivételes intelligenciád igényessé tesz a környezet változatosságára, az új dolgok felfedezésére. Ha unatkozol, hát kelj útra, és kirándulj egyet az ismeretlenben! A következõkben boldog és termékeny idõ áll elõtted. Valószínûleg sok dolgod lesz otthon, sokat fogsz kirándulni, és ha megismerkedtél már életed szerelmével, hamarosan megkérheti a mancsodat. Mivel kettõs éneid állandó harcban állnak, a döntést nem lesz könnyû meghozni, szóval már most készülõdj, és próbálj helyesen érvelni. Elég buta dolog azon mélázni, hogyan edd meg a tortádat, és mégis hogyan tarthasd meg, hisz olyan finom. Nagylelkû vagy, de változékony és keresed az újat, ezért kevesen bíznak igazán az örök hûségedben. Akár hogyan is legyen, azokhoz akik körülvesznek tíz karommal kapaszkodsz, és el nem engednéd õket senkiért. Az állandó felfedezések, az újra vágyás csak azért olyan erõsek benned, mert félsz attól, hogy megbántanak, vagy bármi rossz történik veled a szeretteid között. Ezért a nagy idegességtõl túl gyorsan falod be a harapni valót. Ezért kérd meg a gazdikat, hogy naponta inkább többször kapj kevesebbet enni, hogy elkerüld, hogy egyszerre tömj le mindent a torkodon. A mûvészetek kedvelése és a tehetséged segít abban, hogy kreatív légy, miközben mindenkit elbûvölsz majd a környezetedben. A könnyû utad fog egyszer a lehetõ legrosszabb helyzetbe fordulni, mégpedig pont az elbûvölõ adottságaid miatt. Éppen ezért ki kell használnod minden olyan lehetõséget, ami szabad mancsot ad a dolgok irányításában. Élvezd ki a dolgok változatosságát, nyûgözzön le minden új környezet, ez majd felfrissíti a kreativitásodat, és táplálja gyümölcsét. A legjobb, ha megtanulod rabul ejteni a szívüket, annyira, hogy bármit képesek legyenek odaadni neked. (A legjobb, ha az igézõ nagy szemeidet használod!)
A zene megnyugtat, a kocsi ablakából való kitekintés, szagolgatás pedig maga a béke szigete lehet számodra, próbáld ki!


RÁK (június 22-július 23)

* Uralkodó bolygó: Hold
* Jellemzõ tulajdonságok: érzékeny, állhatatos, türelmes
* Tehetséges a Hold bámulásában
* Karakter: hosszú lábú
* Szerencsenap: Hétfõ
* Összeillik az alábbi csillagjegyekkel: Skorpió, Bika, Halak

A rák uradalma alatt született kutyákra nagy hatással van a Hold, minden fázisát különösen élvezik, értik az összefüggést a Hold, a tengerek állapota között. Éppen ezért a hangulatod egyre másra változik. Úgy érzed mindenkinek tudomást kell szerezni kapcsolatotokról, éppen ezért vonyítasz, és futkározol a téren. Kérdezd meg a gazdit észrevette-e már, hogy miért csinálod?
Azonban bármit is teszel, senkinek sem fog tetszeni az attrakció (hisz nem értenek meg téged). A sok energiát a gazdáid idegeire megy, de könnyen levezethetik rajtad pár napig tartó játszadozással. (Hogy mivel? Mindegy neked, nem igaz? Csak játsszanak veled!) Készülj, sok teendõd lesz a jövõben, takarékoskodj energiáiddal, és ne robbantsd ki õket addig, amíg nem kaptad meg a „mehetsz” jelet. Tudom, utálod ha kritizálnak, hisz érzékeny teremtés volnál, de neked is néha a tükörbe kell nézned, hogy ne bántsd meg a szeretteidet. Mindig újabb és újabb útját keresed a figyelem felkeltésnek. Amikor az ágy alá mászol, vagy a kanapé mögé bújsz, és valaki keres, és rád talál, te vagy a legboldogabb a világon. Ha használni kell a képességeidet elõ vele, neked igazán nagyszerû, elkápráztató tehetséged van. Persze páran lesznek, akik túl büszkének és arrogánsnak ítélnek majd, de ne feledd, õk nem ismernek igazán (hiszen ez egy jel, egy titkos jel, a szeretetedé). A rák szelleme igazi otthonimádóvá tett téged, sosem mész onnan túl messzire. Szereted a kényelmet, a jó ételeket, és mindig megtalálod a legkényelmesebb fekvõhelyet a lakásban, amit csak magadnak kinézel, és senki más nem teheti be oda a lábát. Természetesen ez a fekhely nem is lehetne jobb helyen, mint az ágy közepén. Más hiba is próbálna ott aludni. Ha gazdáid házõrzõt akartak, te vagy a fõnyeremény. Bármi áron megvéded kényelmes otthonodat, még a gonosz levélhozó ember is távolról elkerül. A Holddal a hátad mögött igazi romantikus eb vagy, és az örök optimista. Sosem vagy lehangolt, és ez képessé tesz téged arra, hogy felvidítsd a társaságodban lévõ nagy Õ-t. Az emésztési problémákra figyelj oda, ezért már most érdemes elkezdened egy egészséges diétát. Ha így folytatod, élvezhetitek minden percetek a meleg napsütésben, te és a távoli barátod, az egyetlen felhõ az égen.


OROSZLÁN (július 24 - augusztus 23)

* Uralkodó bolygó: Nap
* Jellemzõ tulajdonságok: agresszív, drámai
* Tehetséges az alábbiakban: színjáték
* Karakter:jól felépült test, hosszú combok,elegáns mozgás
* Szerencsenap: Vasárnap
* Összeillik az alábbi csillagjegyekkel: Bak, Nyilas


Az oroszlánok figyeljenek, veletek sincs könnyû dolga a gazdinak. Szerettek uralkodni, és parancsolgatni minden létezõnek, így a kutyák királyává emelkedtetek. Ha kell bátor, és odaadó házõrzõ vagy, bármit megtennél a család védelméért, hisz ismerd el..igazság szerint odavagy a csíntalan apró gyermekekért. Amíg biztonságban érzed magad a saját kis birodalmadban, nem kell attól félni, hogy új móka után nézel és elkódorogsz. A béke szigete számodra az otthon, segítõkész és törõdõ típus vagy, aki utálja, ha mindig minden a szokásos medrében zajlik. Talán éppen ezért sürögsz-forogsz annyit a gazdi lába alatt, hogy ne unatkozz annyit, és hogy segíts mindent hamar megjavítani. Picit vegyél vissza a lelkesedésedbõl, a gazdi jobban szeretné, ha a mosogató „nyalná” tisztára az edényeket, és nem pedig te, hogy az állatorvosnál rendezett patáliát meg se említsük. Az állatorvosodat totálisan kiakasztod, és hidd el, mindig azt kívánja, bárcsak közel lenne a nyugdíjazáshoz. Lehet hogy ez neked nem a legkellemesebb dolog, de akkor gondolj a gazdira is, aki kénytelen a rendelés utolsó percére érkezni, mert te nem vagy képes megmaradni másokkal egy helyiségben. Kitûnõ testi adottságaiddal tisztában vagy, és talán túlságosan fenn is hordod miatta az orrod. De semmi gond, a párválasztással nem lesz baj, ha a nyilasok közül választasz. Az uralkodó bolygód, azaz csillagod a Nap, ami megmagyarázza, miért kell a történések középpontjában lenned (hisz a Nap a naprendszerünk középpontja). Ez igen nagy problémát okoz, amikor úgy érzed túl sokáig hagytak otthon egyedül. Hajlamos vagy néhány dolgot a mancsaid közé venni. Nos, valljuk be, ez sosem sült el jól, és minden egyes alkalommal látod gazdáid arcán a töprengést, hogy vajon egyedül hagyhatnak-e egy kis idõre. Hamarosan gaz dolgaid elérik céljukat. Mindenhova elvisznek majd, vagy kapsz egy új játszópajtást, aki a bébiszittered lesz, amíg õk távol vannak. Éppen ezért nem lesz idõd kiélvezni azt a néhány percet, amíg szeretsz magadba szállni, és sütkérezni a meleg napsütésben. Használd ki az egyedül töltött perceket, és azokat is, amikor szeretteiddel lehetsz, akik mindent megadnak egy olyan tüneményért, mint amilyen te vagy.


SZÛZ (augusztus 24 - szeptember 23)

* Uralkodó bolygó: Merkúr
* Jellemzõ tulajdonságok: szorgalmas, megkülönböztetõ
* Tehetséges az alábbiakban: bajba keveredés
* Karakter: erõs, és izmos
* Szerencsenap: Szerda
* Összeillik az alábbi csillagjegyekkel: Bika, Bak

A következõ évben igen elfoglalt leszel. Sokat utazol majd, talán el is költözöl. Ha úgy látod, körötted mindenki csomagol, csak a te cuccod van még mindig kinn a kertben, akkor vigasztalhatatlan leszel. Szenvedsz a féltékenységtõl, és nem tudod túltenni magad a gondolaton, hogy keresztülnéznek rajtad, vagy „csupán” elfelejtettek. A drámai kiborulásaidért mindig a tiéd az év legjobb színésze díj. Mindig a tökéletesre törekszel, igyekszel egybõl elsajátítani minden trükköt már az elsõ bemutatásra, és tehetséged is van, hogy mindezt bármikor felidézd. Egyszer eléred azt a szintet, amikor tudsz minden trükköt, és be is tudod mutatni, ezért olyan dolgok iránt kezdesz érdeklõdni, amik nem valók a kutyák világába. Szóval a biciklit hagyd meg a kistesódnak! A Merkúr nagy hatással van rád, erõsíti benned a jó-kutya érzést is viselkedést. Habár mióta szereted a kényeztetést, és figyelsz, hogy jól meg legyen tömve a pocakod, azóta picit ellustultál. De ennek nem kell így lennie! Igazi zöld tappancsaid vannak (igen, zöldek..másoknak két bal lábuk van, neked meg zöld). A kertészkedés egy afféle szenvedéllyé vált az életedben, az ásás órákon át elszórakoztat, és mikor végre kimerülten, boldogan mész befelé, csodálkozol, hogy a gazdid miért kap szívrohamot (hiszen te a virágait szereted kiásni, és nem a kerti gyomokat..). Próbálj meg a saját kertedben ásni, még akkor is ha a gazdi megszid érte. Hidd el jobban jársz vele mint a szomszédokkal. Egyszer biztos megkapod a neked járó cserkész kitüntetéseket, miszerint ástál egy lyukat Kínáig, és mert elismerted, hogy a szomszéd kertje mindig zöldebb ássuk hát ki, és kapsz egyet a saját kertedbõl elkergetett számtalan pocok mennyiségének rekordjáért is. Ha társat keresel, az alábbi jelige illene rád: reménytelenül romantikus, boldog, és játékos kutya energikus, megértõ társát keresi. Akárki jön az utcán szembe, flörtölésben utolérhetetlen vagy, de belül tudod, hogy el vagy kötelezve annak, akinek a képe ott lebeg a fejedben egész hátralévõ életedben. Már attól is pillangók verdesnek a gyomrodban, hogy mellette ülhetsz, és nézheted, amit csinál. Éppen ezért ne hamarkodj el semmilyen kapcsolatot, elõször kérdezd meg a csillagjegyét, és ha az illetõ Bak, bizakodva folytathatod a társalgást.


MÉRLEG (szeptember 24 - október23)

* Uralkodó bolygó: Vénusz
* Jellemzõ tulajdonságok: kiegyensúlyozott, szeretõ
* Tehetséges az alábbiakban: ablaknyalogatás, egyoldalú gondolkodás
* Karakter: jóltáplált
* Szerencsenap: Péntek
* Összeillik az alábbi csillagjegyekkel: Vízöntõ, Ikrek

A csillagjegyek hetedik háza megajándékozott téged intelligenciával, lelkesedéssel, és a kiegyensúlyozottság minden pozitívumával. Egész életedben figyelmes leszel és hatalmad az összpontosítás fölött lehetõséged ad a vezetõi pozíciók megszerzésére. De légy óvatos, azoknak, akik ilyen ajánlatokkal kecsegtetnek, általában vaj van a fülük mögött, szóval kétszer is jól fontold meg mielõtt egyességet köttök. Már most érdemes hozzászokni a rajongáshoz, a rivaldafény csak téged vár. Ha bármi rosszul sül el, csak mosolyogj bájosan, hátha megoldja a problémát. Persze vannak olyan dolgok, mint a kert feltúrása, és a drámai éjszakai ugatások, amiknél ez valószínûleg nem fog beválni. Találékony és okos vagy, de az apportírozás terén néha kívánni valót hagysz magad után. Nem hiába hívnak néha retriewer-nek (akkor is, ha nem vagy az), hiszen a labdát eldobják, és utána is futsz, na de kifogja visszahozni azt? Hát... valószínûleg nem te. Ne engedd, hogy a büszkeséged felül kerekedjék rajtad, mert a románcaid során nem egyszer kerülhetsz kényelmetlen helyzetbe miatta. Szerelmi életed igazi hálót fon a környék kutyái között, csak az alkalmi partnerek ne találkozzanak egyszerre. Csapongásaid gyakoriak, megállapodnod nehéz lesz, vagy talán nem is akarsz. Ha igazi kalandra vágysz, akkor azt az ikreknél találod meg. Hogy kipihend a nap fáradalmait, délután legalább 30 percnyi mély alvást iktass be. Hiába vágják a fejedhez, hogy hangosan horkolsz, ne izgasd fel magad, mások is így alszanak. A finom modorod, és tapintatod mások iránt hajlamossá tesz arra, hogy a séta alkalmával az összegubancolódott pórázok egyszer csak szabaddá váljanak. Diplomáciai készségeid jól jönnek, ha békíteni kell (különösen az undok, családi viták alkalmával). A környéken úgy tisztelnek, mint egy keresztapát, mindenki csendben, vigyázzban áll, amikor érkezel. Vigyázz magadra, mert sokan irigylik helyedet a többiek között, és kerüld a feltûnést.


SKORPIÓ (október 24 - november 22)

* Uralkodó bolygó: Mars
* Jellemzõ tulajdonságok: megkülönböztetõ, független
* Tehetséges az alábbiakban: tárgyak elrejtése, gyakorlott úszó
* Karakter: jóképû
* Szerencsenap: Kedd
* Összeillik az alábbi csillagjegyekkel: Rák, Halak, Skorpió

A skorpió jegyében szülöttek erõteljesek, határozottak, és ha lehetõségük van, átveszik a vezetést. Valamiért az úszás a véredben van, szinte azonnal tökéletesítetted az úszási tudományodat. Neked egy vad partin, amikor belöknek a vízbe, csak annyiért kell izgulnod, hogy a gondosan beállított frizurád megõrizte-e a tartását. A memóriádra nem lehet panaszod, de túl hamar felkapod a vizet, ezért pedig sokszor meggondolatlanul, túl gyorsan cselekszel. Ezért gyakorolnod kell az önkontrolt, mielõtt az önnön boldogságodat teszed tönkre, amikor elveszted a fejed. Amikor úgy érzed, hogy mindjárt robban a fejedben a bomba, vedd igénybe csillagjegyed ajándékának erejét, és fékezd meg a dühödet. Az uralkodó bolygódat a háború istenérõl, Mars-ról nevezték el. Te is pont olyanná válsz, amikor csak élvezetbõl kezdeményezel vitát a sarki tûzcsap birtoklásáért. Mivel szereted mindenbe belemártani a mancsod, ha kihagysz valamit, zavaróan független vagy, ezért minden élõ jelentéktelennek érzi magát nélküled. Személyiséged mágnesként vonzza a többieket, bájosságod hipnotizálja, és fogva tartja a barátaidat. Persze rád kell nézni, ennél jobban semmit sem szeretsz. De nem ez az egyetlen érdekességed. Kitartásod figyelemre méltó. Van benned valami Pán Péterhez hasonló, ami nem engedi, hogy felnõj, így gyermeki bûbájod és játékosságod életed végéig veled marad. Persze játékaidból kifogyhatatlan vagy, egyre csak több van, és egyre kevesebb a szem elõtt. Képes vagy õket úgy elrejteni, hogy néha még te magad sem tudod megtalálni õket. Ha szeretteidrõl van szó, kegyetlenül át tudsz gázolni bárkin, aki bántja õket, ezért õk hálásak neked hidd el. De vigyázz, mibe nyomod az orrod, tartsd távol magad a postástól és a gyanúsnak ítélt drága ételektõl. Párválasztáskor a rák jegyben szülötteket neked teremtette az ég, és ha egyszer összehoz egy ilyen társsal, határtalanul boldog lehetsz az egyetleneddel.


NYILAS (november 23-december 21)

* Uralkodó bolygó: Jupiter
* Jellemzõ tulajdonságok: természet szeretete, aktivitás
* Tehetséges az alábbiakban: vadászat
* Karakter: tökéletes test, törékeny lábak
* Szerencsenap: Hétfõ
* Összeillik az alábbi csillagjegyekkel: Nyilas, Oroszlán, Kos

A nyilas jegyében születtél, a vadászat a véredben van. A vadászat tárgya lehet egy tárgy, de lehet egy vágyad is, minden esetre te mindent megteszel, hogy elérd a célodat. Célpontjaid nem ússzák meg épp bõrrel ha szemet vetettél rájuk, akkor sem ha egy mozgó hangyabolyról, pillangókról, vagy éppen a reggeli újságról van szó. Bármi, ami mozog, érdekessé válik számodra, hisz életerõs, éber és figyelmes vagy. Valójában imádod beleártani magad mások dolgába, még lakás kutyaként is, ahol a pletykát a helyi tûzcsaptól, vagy egy öreg fától kapod. A kíváncsiságod azonban sokszor letérít az útról, ennek hála gyakran olyan helyeken kötsz ki, ahol nem látnak szívesen. Adok egy tanácsot…az az elhagyott munkáskesztyû nem egy szegény árva kiskutya hogy haza vidd, ezért inkább hagyd ott, hátha megtalálja a tulajdonosa. Otthon biztos imádnak, hisz szeretet teljes vagy, ráadásul érzékeny és megértõ azokhoz, akik körülötted élnek. Szereted a kényelmes életet, a puha székeket, éppen ezért te vagy a legboldogabb, amikor gazdid átengedi a lakás legpuhább foteljét, hogy végre pihenhess egy kicsit. Ne félj attól, hogy nem szeretnek, hisz ez lehetetlen. Gondolj csak bele, hány kutyának hagyják, hogy a csapból igyon? Hogyan is tudnálak a legjobban jellemezni: lelkes, optimista és bölcs. Azt hiszem, ez mindent elárul rólad. Elárulok egy titkot. Tudom hogy eddig nem értetted, ezért szólok. Ha csúnyát mondanak, vagy haragosan teszik azt, akkor valami rossz fát tettél a tûzre. Gondolkozz el, mit tettél, és ne légy úgy oda ha nem engedik hogy megedd a macskát. Ha már a boldogságról van szó, tudom hogy mi a baj a szívügyeiddel. Egyszerûen csak rossz módon keresed a szerelmet. Túl õszinte és rámenõs vagy, hagyd hogy a másik lépjen/szagoljon elõször, aztán csak lassan bontogasd ki a szirmaidat. Könnyen beleszeretsz abba, aki kiszemel téged, ne aggódj, nagyon boldogok lehettek együtt. A legjobb, ha a választottad az ikrek havában született. Tudom, nem ajánlott csillagjegy, de egy próbát megér, van egy olyan érzésem, hogy õ kell majd neked. Azonban vigyázz az egészségedre. A sok vadászattól, ugrálástól lábaid könnyen megsérülhetnek, és akkor nem tudsz majd randevúra menni a szíved választottjával. Ezért csak óvatosan!


BAK (december 22-január 20)

* Uralkodó bolygó: Szaturnusz
* Jellemzõ tulajdonságok: ambíciózius, humoros
* Tehetséges a kapcsolatépítésben
* Karakter: Tökéletes formák, tökéletes felépítés
* Szerencsenap: Szombat
* Összeillik az alábbi csillagjegyekkel: Bika, Szûz, Mérleg

A bak jelképezi az erõt, ami bármilyen magasságot, problémát könnyen leküzd. Ez lesz a te vezetõ erényed, mikor a végsõkig tökéletesítetted a szociális érzékeidet. Szeretsz órákat üldögélni a szépség szalonban, hisz mindenki tudja, hogy alig várod, hogy valaki megdicsérje az új frizurád. Ez nem véletlen. Nagyon ügyesen megfigyelted, hogy a legjobb megjelenésû eb kapja a legtöbb jutalmat és dicséretet a világon. Te egyszerûen gyönyörû vagy! Mindenki rajtad legelteti a szemét, minden kutya megcsóválja a farkát, ha meglát. Akárhol is jársz minden figyelem a tiéd! Azonban mindig tartsd nyitva a szemed, hamarosan megjelenik egy riválisod, aki a rák jegyében született. Ha eléggé felkészülsz, nem jelenthet problémát számodra. A következõ években kivételesen jó dolgok fognak történni, olyanok, amik ráadásul párban járnak, így még izgalmasabb lesz. Nagyon népszerû leszel, és a barátaid nagy szerepet játszanak majd az életedben. Lehetõséget látok, hogy elköltözz a jelenlegi lakhelyedrõl, de persze arra is, hogy csak felújítsátok azt. Akárhogyan is történjen, egy ideig nem fogod otthon érezni magad. De ne félj, a családod és a barátaid segítenek majd, és hamar megszokod az új környezetedet. A gyakori hangulatváltozásaid teljesen összezavarják a körülötted élõket. Néha magának való és szégyenlõs vagy, máskor pedig a társaság középpontja, akibõl árad a szeretet. Amíg úgy teszel, hogy élvezed az egyedül létet, ne feledd mindez azért van, mert valaki összetörte a szívedet. Ne csak azokon az apró utakon mutasd ki a fájdalmadat, ne azzal hogy elbújsz, hisz senki sem tud a gondolataidból olvasni. Segíts nekik, hogy megérthessenek, és melletted legyenek a nehéz idõkben. Ha mégis egyedül szeretnél lenni, tedd ezt egy meleg, száraz helyen, mert mostanában hajlamos leszel a megfázásra. Tudom mennyire vágysz egyetlen meleg, napsütötte foltra a kertben, de attól tartok arra még várnod kell. Ahogy a születésnapod közeledik, az ünnepek alatt vagy után, rájössz, hogy minden ünnep rólad szól, mintha végig a szülinapodat ünnepelték volna. Ne feledd, te egy különleges egyéniség vagy, az egyetlen a világon!


VÍZÖNTÕ (január 21-február 19)

* Uralkodó bolygó: Uránusz
* Jellemzõ tulajdonságok: kíváncsi, befolyásolható
* Tehetséges az alábbiakban: vízimádat
* Karakter: lassú és megfontolt, vékony és magas
* Szerencsenap: Szerda
* Összeillik az alábbi csillagjegyekkel: Mérleg, Ikrek, Kos

Csak látni akartam, hogy hogyan is mûködik - ez lehetne a mottód, mivel imádod a kísérleteket - nem épp mások örömére! Mindent meg akarsz tanulni, és órákig eltudod magad foglalni, míg a család otthon aggódik mivel nem látott vagy nem hallott felõled egy ideje.
Született tehetséggel vizezed össze magad, és ha épp nincs a közelben egy medence, te akkor is vidáman kutatsz halastavak, locsolók és sártócsák után. Vigyázat, ha valaki épp akkor közeledik feléd mikor te befejezted a vizes bolondozást akkor könnyen õ is áldozatává válhat vízimádatodnak. Ha gyerek van a háznál, akkor te egyszerre vagy az õrangyala és a játékos társa. Intuitív, kedves és nagyon barátságos vagy mindenkivel, de számodra a család az elsõ. Lehet, hogy elsõre úgy nézel ki, mint akit egyáltalán nem érdekel mi zajlik körülötte, te mégis rettentõ izgatott vagy amikor valaki körülötted tesz vesz. Azok, akik igazán ismernek, és megértenek, mindig tartogatnak egy kis jutalmat számodra... (A szeretgetést kivívó szemeid, és leállíthatatlanul mozgó farkad van.) Egyik nap a szomszéd a haverod, másnap egy új kutya a városban. A társad, aki mellett kikötsz legjobb, ha ikrek jegyû...
A kalandok iránti szereteted talán messze elvezet majd otthonról és habár te intuitív vagy, mások mindaddig aggódni fognak, amíg haza nem érsz. Segítõkészségednek köszönhetõen gyakori, hogy a hosszú kalandokról nem egyedül, hanem egy kóbor társsal térsz haza. A vízöntõ a 11. jegy, ami magyarázza az emberbaráti természeted.
Ha tévesen vagy megvádolva, te még akkor is szívesen viseled a mások büntetését, és persze mindig készséggel vallod a saját hibádnak. Ez egy jó év lesz számodra, hisz a 2-es a szerencse számod.
A kedvenc színed a vibráló, elektromos kék.
Sok új baráttal találkozol majd és hosszan halogatott ígéretek fognak teljesülni. Ezek az ígéretek magukba foglalják a kalandot, a szeretetet és a jutalmakat. Sosem fogod úgy érezni, hogy kihagytak valamibõl és lesz pár változás, amivel könnyen megbirkózol. Bár az esõs idõjárás iránti vágyad nem biztos, hogy kielégül.
A hónap idézete Milan Kunderától:
„A kutyák a mi kapcsunk a paradicsommal. Õk nem ismerik a gonoszt, a féltékenységet sem az elégedetlenséget. Egy kutyával ülni a domboldalon egy ragyogó délutánon olyan, mint az Éden, ahol semmit sem csinálni nem az unalmat jelenti, hanem a békét.”


Halak (február 20-március 20)

* Uralkodó bolygó - Neptunusz
* Jellemzõ tulajdonságok: misztikus, udvarias, kedves
* Tehetség: nagyon érzéki felfogás
* Karakter: erõs, szikár
* Szerencse nap - csütörtök
* Összeillik az alábbi csillagjegyekkel: nyilas, rák, skorpió, szûz

Te mindent tudsz - te mindent látsz - misztikus vagy és benned megvan minden képesség, hogy érzékeld az ismeretlent! A te gömböd egy „kristálygömb”-nek kéne lennie.
Nagyon érzékeny vagy másokkal szemben, és hamar elszelelsz a „nyilvánvalóan” barátságos személyektõl mert „tudod”, hogy valami nincs rendjén. Az üvöltésed jelentheti a tudatát valami folyamatban lévõ gonoszságnak, ördögi gonosztevõnek. És amikor úgy tûnik, hogy a semmit ugatod, a körülötted lévõknek résen kell lenniük.
Amikor jót észlelsz, udvarias és szerény vagy és a szeretet kirajzolódik a füleid és a pocid körül. Erõs kapcsolatok születnek, amikor egy aura rokonszenves.
A szemeiddel kommunikálsz és az a távolba meredõ tekintet gyakran az elõjátéka valaminek, amire másoknak ügyelniük kell. Ez, az érzékek fura kombinációja, alakít téged egy szokatlanul érzékeny lélekké, akit egy éles szó is képes a szó szoros értelmében beteggé tenni. Alvás közben a vándorlások álomföldjére térsz, és ha hirtelen felébredsz, gyakran olyan zavart vagy, hogy azt sem tudod hol a fejed és hol a farkad. Ez egybevág a halak jegyével, ahogy a halak egyik szeme az egyik, míg a másik a másik irányba tekint. Ettõl lehet, úgy érzed, hogy egyszerre jössz és mész. Eme zavar eredményezhet néhány véletlen esést, szóval légy óvatos és a körülötted élõknek is mind megértõnek, mind támogatónak kell lenniük a természeteddel kapcsolatban.
Te egy igazi „parti kutya” vagy, és ha tehetnéd inkább vizet lélegeznél levegõ helyett. A Neptunusz hatása bajnok úszóvá tett és arany érmet nyernél mûugrásból ha lenne „kutyaolimpia”. A múlt év tele volt elintézetlen eseményekkel amiket észleltél. Ez az év kevésbé lesz eseménydús, inkább a családról fog szólni. Ez az év minden szemszögbõl különleges és eredményes év lesz! A szerencse számod a 4-es és a kedvenc színeid a szürke és a fehér.

A hónap idézete Mark Twain-tõl: „A mennyország szívességbõl adódik. Ha az érdemen múlna, akkor kinn maradnál, és a kutyád menne be helyetted.” 

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
bog 1 bog 2 bog 3 bog 4 bog 5
Oldal létrehozási idő: 0.1204 másodperc, 0.0154 lekérdezési idő.