Ma nincs szülinapos :(

Következö szülinaposok
21/09 SERGEI&STUKOV (32)
23/09 RottekBrigitta (2)
24/09 Vera (56)

Felhasználó:

Jelszó:


Jegyezd meg!

· Fórum
» Versek
bullet3 Boxer-Team
11 júl : 08:05
Az oldalon nagyon sok a hibás felhasználói bejellenkezés! Aki nem tud belépni az küldjön egy e-mailt és megnézem mi a gond.
bullet3 Zola
04 máj : 16:04
Ezúton kérnék meg mindenkit, aki valamilyen formában fényképet, illetve a weboldal bármely logó ját lementi, és azt sajátjaként akarja felhasználni, az előtte egyeztessen velem. Meg közösségi oldalakon profilképként végkép ne akarjátok felhasználni! Mert megtévesztő és problémák lehetnek belőle. Köszönöm
bullet3 Boxer-Team
27 jan : 04:49
Ma lett 9 éves az oldal.
bullet3 Boxer-Team
01 dec : 07:41
Aki nem tud belépni az oldalra, mert elfelejtette a jelszavát az küldjön egy a es postafiókunkba, hogy tudjak neki segíteni.
bullet3 mlaci74
14 nov : 19:34
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Eladó kölyköt keresek lehetőleg kislányt vágott farokkal!
Ugye itt csak "Rendes" kutya tartók vannak!
bullet3 Boxer-Team
27 máj : 14:27
Kedves Regisztrált tagok!
Aki elfelejtette jelszavát vagy felhasználó nevét az küldjön egy az oldal címére és kérés szerint tetszőlegesre módosítom azt.
bullet3 Boxer-Team
23 nov : 19:20
Ezúton mondanám az illetőnek aki ugyan azt az üzenetet 10 szer küldte be az oldalra, hogy én látom az IP címét, a mobil szolgáltatóját és azt hogy honnan küldte be az üzenetet (területileg)! Neki köszönhetően tiltottam le a hozzászólásokat a fotópályázathoz mert nincs kedvem törölgetni kifelé.
bullet3 Boxer-Team
20 márc : 08:11
A Regisztráció a mai naptól ismételten csak formában lehetséges. Bővebb információ a REGISZTRÁCIÓ menüpontban található!
bullet3 Zola
23 dec : 14:07
A karácsony nem attól lesz tökéletes, hogy nincs egy porszem se a szekrények mögött, tízféle sütit sütünk, és halomban áll a fa alatt az ajándék. Nem lesz jobb az ünnep attól, ha beleszakadsz a házimunkába, hogy aztán az ünnepek alatt holtfáradt legyél! Sem attól, ha mártírként sütsz-főzöl-takarítasz - vásárolsz hetekig. A készülődés lehet az ünnep része. Lehet együtt készülődni és nem attól lesz tökéletes, hogy minden tökéletes, hanem attól, hogy együtt vagyunk a családunkkal és szeretet Boxerünkel. Mindenkinek aki meglátogatta weboldalamat ezúton kívánok Békés Szeretetben és Boxerekben nagyon gazdag Boldog Karácsonyt!
Vendég: 1, Tag: 0 ...

Legnagyobb forgalom 183
(Tag: 0, Vendég: 183) Dátum: 04 aug : 09:46

Tagok: 310
Új tag: GYTIBOR
Ma
Összesen: 9
Egyedi: 8

Legtöbb
Összesen: 58231
Egyedi: 42718

Oldal ...
Összesen: 305395
Egyedi: 134993
Zola, vasárnap 18 január 2009 - 09:15:13

Fürdessük meg a kutyát

Kutyánkat abban az esetben fürdessük meg ha az indokolt: ha koszos. A túl gyakori fürdetéssel inkább ártunk a bõrének és szõrének, mint segítenénk. A fürdés során ugyanis eltávolítjuk a kutya bõrén lévõ természetes olajakat, melyek védik a bõrét.

Az emberi hiúság sokszor inkább árt a kutyusnak, mintsem segít, a fürdetéshez olyan termékeket használjunk, mellyeket kutyáknak fejlesztettek ki, ne használjunk mindenféle terméket- hiába illatos vagy esetleg márkás drága holmi.


A háztartási mosószereket és fertõtlenítõket pedig véletlenül se alkalmazzuk, mert azok kimarhatják és irritálhatják a kutya bõrét.Legideálisabb helyszín a fürdetéshez, ha kint a szabadban végezzük, hideg idõben viszont meleg helységben ajánlott, mivel kutyánk is könnyen megfázhat. Mindig legyen bõven vízünk az öblítéshez, a kutya sampont hígítva könnyebben felvihetjük a kutyára, majd azt alaposan öblítsük le.

Szárítását száraz tiszta törülközõvel kezdjük, a kutya elsõ reakciója, ha végre kiszabadul a kádból, hogy mindent összeszõrözve és -vizezve kirázza magát. A környezet takarítása nagyrészt a kirázás okozta “károk” eltüntetésébõl áll. Annyi elõnye viszont van a dolognak, hogy a kutya a víz nagy részétõl megszabadul, így kevesebb munkánk lesz a törölgetéssel. Ha a törülközõvel is végig dörzsöltük, akkor jöhet alacsony hõfokon a hajszárító.

A szárítást felgyorsíthatja, ha közben folyamatosan fésüljük négylábú kedvencünk bundáját. Majd jöhet a kifésülés, a nyaktól lefele haladjunk a lábak felé, a fésülés akkor jó ha a fésû nem akad el a szõrben. Fésülés közben vizsgáljuk meg kutyánk bõrét is, nincs-e sérülés, kiütés, élõsködõk, egézséges-e a kutya bõre.

Designer : Hossein raD

Oldal létrehozási idő: 0.0786 másodperc, 0.0108 lekérdezési idő.